Thursday, May 22, 2014

Terkejut Panda

klik untuk besarkan gambar


Terkejut panda aku tengok pageviews blog gila-gila remaja nie kelmarin dulu. Err panda kalau terkejut masih maintain comel tak macam beruk. Spesis beruk kalau terkejut macam kena sawan. Kan?

Rasa kembang lubang hidung dan riak pun ada nie. Tapi cuma seketika sajalah. Kita orang Islam mana boleh berbangga berlebih-lebihan apatah lagi nak meriakkan diri. Tu sifat mazmumah tu.

Actually, pageviews blog nie meningkat secara mendadak. Biasanya pageviews suam-suam kuku aje setiap hari. Di bawah level 100 visitor saje. Malam kelmarin apa dah jadi? Ada orang taruk C4 ke dalam blog aku?

Takkanlah pulak... well aku tersangat-sangat la happy. Rasa nak peluk founder Blogger dan seluruh staf beliau. I'm very happy.

NMA: I don't know what happened yesterday but the blog pageviews make me speechless now... :)

12 comments:

  1. tahniah..
    mungkin ada wat cerita pasai bom kot..
    lpas ni wat cerita panda plak..mesti view btamba2 mantap..he..he

    ReplyDelete
  2. Mesti ada something special sbb tu pageview meningkat alhamdulillahstM

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yg aku hairan... mcm blogger otai plak rasanye... :D

      Delete
  3. Oh makcik..terkejut panda. :) Awesome!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terkejut panda lebih comel dari terkejut beruk... hihih...

      Delete