Saturday, June 30, 2012

Kuih Kenit

Kuih ni makin kenit atau mata aku yang ada masalah?

Test Mobile Blogging

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Thursday, June 28, 2012

Ajari Aku

Image from Google

Aku hairan bila ada orang sikit-sikit nak caj bila diminta untuk berkongsi atau mengajar sesuatu. Kalau benda tu rumit atau kompleks tak kisahlah, tapi benda-benda ciput pun nak caj jugak ke? Nak jadi JUTAWAN ke atau BAHLOLWAN?

Tuesday, June 26, 2012

Sunday, June 17, 2012

Terror Sangat

Image from Google

Dia: Sistem nie banyak sangat kelemahannya
Aku: Yeah, i know. We now are going to wipe all the error.

Thursday, June 14, 2012

Uneducated Educated

Image from Google

Memang pelik bila melihat ragam manusia sejak akhir-akhir nie. Berpakaian bagaikan golongan professional dan berpendidikan tinggi melangit tetapi hati budi berada di tahap sifar. Maksud aku perangai sangat-sangat what the fuck.